Bebeklere Altın PDF Yazdır E-posta
Friday, 17 April 2015

KUTLU DOĞUM BEBEKLERİNE ALTIN

İlçe Müftülüğümüz Kutlu Doğum Haftasında normal doğumla dünyaya gelen ilk üç bebeğe altın takma, hastanede yatan hastaları ve hastane çalışanlarını ziyaret etme geleneğini bu yılda devam ettirdi.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş,  Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, bir gurup İmam-Hatip ve Kuran Kursu Öğreticisi ile Hastane Başhekimi Uzman Doktor Yusuf Kara’yı ziyaret etti. Hastane Başhekimi ve hastane çalışanları refakatinde Kutlu Doğum Haftası içinde normal doğumla dünyaya gelen bebeklere altın taktı. Nazan- Mustafa Gürocak çiftinin bebekleri Yağız’ın da ismini koyan İlçe Müftümüz, bebeğin annesine acil şifalar dileyerek, bebeğin kulağına ezan ve ikamet okudu.

Hastanede yatan ve polikliniklerde tedavi olan hastaları da ziyaret eden müftülüğümüz heyeti hastalara acil şifalar diledi, Kutlu Doğum Haftasını tebrik etti ve çiçek verdi.

Kutlu Doğum Haftasının üçüncü gününde mahalle konferansları da devam etti. Saat 10.00 da Eminceler mahallesinde, Kur’an Kursu bahçesinde yapılan programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, saat 14.00 de Süleymanağa Kuran Kursu bahçesinde yapılan programa Merkez Nur Kur’an Kursu Öğreticisi Teslime Akkaya ve saat 17.00 de Belek Meydanı şelale önünde yapılan programa Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Öğretmeni Ahmet Şahin konuşmacı olarak katıldılar.