Everensekide Konferans PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 15 April 2015

İLÇE MÜFTÜMÜZ EVRENSEKİ’DE KONFERANS VERDİ

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Manavgat Evrenseki’de iki ayrı konferans verdi.

14 Nisan Salı günü, Manavgat Müftülüğü tarafından tertip edilen konferanslardan ilki, Evrenseki Hatice Sezer Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak 14.30 da gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz bu konferansta öğrencilere Birlikte Yaşama Ahlakı ile ilgili bilgiler aktardı. Peygamber Efendimizin Risâlet görevindeki başarısının sırrının yumuşak söz söylemek, kaba ve kırıcı davranmamak olduğunu hayatından örneklerle aktardı. Programın sonunda Okul Müdürü Sinan Şahbaz İlçe Müftümüze günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti.

Vatandaşların katıldığı diğer konferans ise, saat 20.30 da Evrenseki Ahmet Köseoğlu Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar’ın açış konuşmasından sonra kürsüye gelen İlçe Müftümüz, Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı temalı konferansını sundu. Konferansın sonunda Manavgat Müftüsü tarafından İlçe Müftümüze günün anısına Bir buket çiçek takdim edildi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 15 April 2015 )