Gençlik Kulübü PDF Yazdır E-posta
Friday, 10 April 2015

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KULÜBÜMÜZ KUTLU DOĞUMA HAZIR

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Antalya’da icra edilecek olan Gençlik Yürüyüşüyle ilgili çalışmalar, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında, Müftülük Kütüphanesinde son şeklini aldı.

10 Nisan Cuma günü yapılan toplantıda Gençlik Kulübü Koordinatörleri de hazır bulunarak, gençlerin programlara yapacağı katkılar üzerinde mütalaalarını ortaya koydular. Yürüyüş için gerekli olan ulaşım, kumanya, afiş, pankart ve kıyafet gibi hususlar karara bağlandı.

Serik Gençlik Kulübü bünyesindeki gençler, 5 otobüsle 19 Nisan günü Antalya’da yapılacak Gençlik Yürüyüşünde yerlerini alacaklar.

Ayrıca, İlçemizde yapılacak programlarda da aktif olarak görev alarak, Kutlu Doğum Kutlamalarına gençliğin enerjisini ve bereketini yansıtacaklar.