Karadayı'da Kermes PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 07 April 2015

KARADAYI CAMİ VE KUR’AN KURSU YARARINA KERMES

İlçemiz Karadayı Cami ve Kur’an Kursunun yararına, Karadayı Merkez Cami İmam-Hatibi Süleyman Özen’in organizesi ve Cami Derneğinin katkılarıyla kermes düzenlendi.

7 Nisan Salı günü tertip edilen Kermese, İlçe Kaymakamımız Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Çevre Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, Karadayı ve Belkıs Eski Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Müftülük Şube Müdürünün duasıyla başlayan kermes, katılanların hayırlı olsun temennileriyle başladı. Hep birlikte kermeste ikrama sunulan yiyeceklerden tadıldı. Çay eşliğinde sohbetten sonra, Cami Dernek Başkanı Mustafa Yıldız’a bereketli olsun dilekleri iletildi.

Okul Öğretmeleri ve öğrencilerinin de büyük ilgi gösterdikleri kermesin akşama kadar devam edeceği açıklandı.