Belgelerini Aldılar PDF Yazdır E-posta
Monday, 06 April 2015

SERİK’TE DİN GÖREVLİLERİ BELGELERİNİ ALDILAR

İlçe Müftülüğümüz tarafından Din Görevlilerine yönelik olarak düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Kursu, sekiz haftalık bir eğitim sürecinin ardından yapılan Belge Töreniyle sona erdi.

6 Nisan Pazartesi günü, Hizmet İçi Eğitim Kursunun sona ermesi münasebetiyle,  tüm kursiyerler, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Kurs Öğreticisi Hastane Camii İmam-Hatibi Necdet Yeral ve Küçük Belkıs Camii İmam-Hatibi Abdullah Kanatsız’dan oluşan komisyon marifetiyle başarılı görülerek Belge almaya hak kazandılar.

Belge Törenine İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasında, tüm kursiyerleri ve öğreticilerini gösterdikleri başarıdan ve gayretlerinden dolayı tebrik etti. Kur’an-ı Kerim’i güzel okumak, onu güzelce anlamak ve yaşamak demektir dedi. Umarım bu kursumuzun bereketiyle, okuduğumuz Kur’an hançerelerimizden gönüllerimize inerek tavır ve davranışlarımıza estetik ve bereket kazandırır, temennisiyle konuşmasını tamamladı.

Kursiyerler belgelerini bir birlerinin ellerinden dualarla aldılar ve program, hatıra fotoğrafının çekilmesinden sonra nihayete erdi.