Sohbet ve Dua Buluşmaları PDF Yazdır E-posta
Friday, 03 April 2015

CAMİLERDE SOHBET VE DUA BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz camilerinde erkek-kadın, genç-yaşlı ve çocuklardan müteşekkil olan mahalle halkı ile buluşmalar düzenleniyor. Son buluşma Yukarıkocayatak Camiinde düzenlendi. Programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da bir konuşma yaptı.

2 Nisan Perşembe günü akşamı, cami görevlisi Nevzat Şen’in rehberliğinde düzenlenen program, Yatsı namazından önce Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in kıldırdığı Yatsı namazından sonra, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş cemaatle sohbet etti. Sohbetinde Hadid Suresi 12-14. Ayet-i Kerimelerinin mesajını aktardı.

Çevre Din Görevlilerinden Nevzat Yıldız, Atilla Tosun, Ramazan Karasu ve Arif Özbek’in okuduğu Kur’an surelerinin ardından, okunan hatimlerin duasını Şube Müdürü Mustafa Güner yaptı. Cemaatin birbirini tebrik etmesiyle tamamlanan programdan sonra ikramlar yapıldı.