Gençlerle İletişim PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 01 April 2015

DİN GÖREVLİLERİNE GENÇLERLE İLETİŞİM SEMİNERİ

İlçemizde görev yapan Din Görevlilerine yönelik olarak, Gençlerle İletişim semineri düzenledi.

1 Nisan Çarşamba günü Müftülük Toplantı Salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak, Akdeniz Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Dr. İdris Görmez katıldı.

Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in sunuculuğunu yaptığı programın açılışında Yanköy Camii İmam-Hatibi Yücel Nacak Kur’an-ı Kerim okudu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un açış ve selamlama konuşmasından sonra, Dr. İdris Görmez kürsüye gelerek sunumunu yaptı. İletişimdeki en önemli dilin hal dili olduğunu vurguladı ve muhataplarımıza tavır ve davranışlarımızla örnek olmanın önemi üzerinde durdu. Kendisini ıslah edemeyen başkasının ıslahına vesile olamaz diyerek, işe nefsimizden başlamak gerektiğini belirtti. İhlas ve samimiyeti hayatımızın en önemli ilkesi yapmak gerektiğini vurguladı.

Programın nihayetinde soru-cevap bölümünden sonra, Din Görevlilerine mini bir anket uygulandı ve Tebliğde Hizmetlerinde Öncelikli İletişim Düsturları başlıklı broşür dağıtıldı.

Son Güncelleme ( Wednesday, 01 April 2015 )