Sabah Zikri ve Dua PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 01 April 2015

ABDURRAHMANLAR ZÜMRÜT CAMİİNDE SABAH ZİKRİ VE DUA BULUŞMASI

İlçemiz Abdurrahmanlar Zümrüt Camiinde sabah namazı buluşmasında, kadın-erkek, çocuklar ve gençler hep birlikte tesbihat okudu ve İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duaya âminleriyle eşlik etti.

1 Nisan Çarşamba sabahı Abdurrahmanlar Zümrüt Camiinde İmam-Hatip Mehmet Karaca’nın organizesi ile sabah namazı buluşması düzenlendi. Programa, Kaymakam Erol Rüstemoğlu da katılarak, namaza, duaya ve kahvaltıya iştirak etti.

Program, sabah namazından önce çevre Din Görevlilerinden Ali Kanat, Muammer Canlı, Ömer Önder, Mustafa Bayar ve Yücel Nacak’ın Yasin-i Şerif okumalarıyla başladı. Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç’in Müezzinliğiyle, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in kıldırdığı sabah namazının ardından, Töngüşlü Camii İmam-Hatibi Abdullah Karadağ Zikr-i Şerif okudu. Sabah zikrinden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş cemaate hitabetti. Konuşmadan sonra yine İlçe Müftümüzün yaptığı duaya tüm cemaat ellerini semaya açarak iştirak ettiler.

Programın sonunda, hep birlikte kahvaltı yapılarak seher vaktinin bereketli havası, topluca teneffüs edildi.