Kardeş Kurslar PDF Yazdır E-posta
Friday, 27 March 2015

KARDEŞ KURSLAR KARADAYI KOSATLAR KUR’AN KURSUNDA

Kardeş Kur’an Kursları Karadayı Kosatlar Kur’an Kursunda toplanarak ortak bir program gerçekleştirdiler. Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da katılarak bir konuşma yaptı.

27 Mart Cuma günü Karadayı Kosatlar Camiinde, Kosatlar Kur’an Kursu Öğreticisi Cemile Oğuz ve öğrencileri, Karadayı ve Akçaalan Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileriyle bir araya gelerek ortak bir program düzenlediler.

Program ev sahibi Cemile Oğuz’un sunumuyla başladı. Akçaalan Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Şatıroğlu, Karadayı Kur’an Kursu Öğreticisi Behiye Gelmez ve öğrenciler Kur’an-ı Kerim’den ayetler okudular.

Programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da bir sohbet yaptı. Sözlerine bu programı düzenleyen, destek veren ve katılanlara teşekkürlerle  başlayarak, birlik olmanın başlı başına bir bereket olduğunu ve birlikten dirlik doğacağını ifade etti.

Programın sonunda, ev sahipleri, cami bahçesinde misafirlerine ikramda bulundular.

Son Güncelleme ( Monday, 30 March 2015 )