Şehit Torunlarını Ziyaret PDF Yazdır E-posta
Thursday, 26 March 2015

İLÇEMİZDEN ÇANAKKALE’DE CAN VEREN ŞEHİTLERİMİZİN TORUNLARINI EVLERİNDE ZİYARET

Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümü vesilesiyle, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında din görevlileri tarafından Çanakkale’de can veren şehitlerimizin torunları evlerinde ziyaret edildi. Okunan hatimlerin duası yapıldı.

İlçemizden Çanakkale’de şehit olanların geride kalan torunları İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği program çerçevesinde evlerinde ziyaret edildi. İlçemiz Yıldırım Beyazıt Camii İmam-Hatibi Ünal Metin’in tespit ettiği şehit ailelerine, İlçe Müftümüzün başkanlığında, Koordinatör Ünal Metin, Hacıveli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş ve şehit ailesinin bulunduğu mahallenin İmam-Hatibi tarafından ziyaretler gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde din görevlisi hocalarımız tarafından Kur’an-ı Kerim’den sureler okundu ve daha önce okunan hatimlerin duası yapıldı.

Ev sahiplerinin büyük memnuniyetleri ile sonuçlanan ziyaretlerde, şehit ailelerine Başkanlığımız yayınlarından birer kitap seti hediye edildi.