Aşağıkocayatak'ta Hatim PDF Yazdır E-posta
Saturday, 21 March 2015

AŞAĞIKOCAYATAK CAMİİNDE MAHALLELİ HATİMDE BULUŞTU

Aşağıkocayatak Camiinde her hafta düzenlenen mahalle hatim ve dua buluşmasına bu hafta İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş katılarak cemaate vaz etti ve hatim duası yaptı.

Aşağıkocayatak Camiinde mahalle halkı hatimler okuyarak, Cuma geceleri kadın-erkek, gençler ve çocuklar camide toplanarak hatim duasına beraberce âmin demektedirler. Bu haftaki programa İlçe Müftümüz ve çevre Din Görevlileri de iştirak ederek, mahalle halkının sevinç ve neşesine ortak oldular.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, kıldırdığı Yatsı namazından sonra cemaate hitap ederek Kur’an okumanın önemi üzerinde durdu. Bu programları organize eden İmam-Hatip Ramazan Karasu’yu ve cemaati Kur’an ile olan bu ilgilerinden dolayı tebrik etti.

Sohbetten sonra, Kozağacı Camii İmam-Hatibi Atilla Tosun, Çanakçı Camii İmam-Hatibi Mehmet Yıldızhan, Karıncalı Camii İmam-Hatibi Salim Kaban, EskiyörükCamii İmam-Hatibi Nevzat Yıldız ve Kayaburnu Celiller Camii İmam-Hatibi A. Hamdi Çetinkaya’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim’den sonra İlçe Müftümüzün yaptığı Hatim Duasıyla program sona erdi. Çıkışta hayırseverler tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.