Öğrencilerden Cami Ziyareti PDF Yazdır E-posta
Thursday, 19 March 2015

ÖĞRENCİLERDEN CAMİ ZİYARETİ

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü ve öğretmenlerinin nezaretinde Hastane Camiini ziyaret ettiler. Ziyarette İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş öğrencilere cami ile ilgili bilgiler verdi.

Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, okul Müdürü Kemal Yıldırım ve Din Kültürü Öğretmeni Nurullah Güler nezaretinde cami ve müştemilatı hakkında bilgiler almak ve caminin bölümlerini görüp öğrenmek üzere, Hastane camiine ziyarette bulundular.

Misafirleri, Müezzin-Kayyım Doğan Kozan ve İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş karşıladılar. İlçe Müftümüz, Mabetlerimiz başlığıyla öğrencilere; yeryüzünde insanlığın var oluşu ile beraber mabetlerin de var olduğunu ve yeryüzünün ilk mabedinin de günde beş vakit kıldığımız namazlarımızda yöneldiğimiz Kâbe olduğunu bir sohbet havası içerisinde anlattı. Mescid-i Nebevi hakkında bilgiler verdi ve bu mabetlerin şubeleri olan camilerimizi anlattı. Ayrıca cami ve bölümleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerin sorularına da cevap veren İlçe Müftümüz bu buluşmaya imkân verdiklerinden dolayı Okul Müdürü ve öğretmenlerine ve teşriflerinden dolayı da öğrencilere teşekkür etti.

Çıkışta misafirlere Hatemü’l-Enbiya ve Kur’an Meali hediye edildi.