Zeybekler Camiine Minare PDF Yazdır E-posta
Thursday, 12 March 2015

İLÇEMİZ TEKKE ZEYBEKLER CAMİİNE MİNARE

İlçemiz Tekke Zeybekler Camiine minare yapımına başlanması vesilesiyle,Cami bahçesinde bir program yapıldı. Programın sonunda katılanlara ikramlarda bulunuldu.

11 Mart tarihinde düzenlenen programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ile birlikte çevre Din Görevlileri, hayırseverler ve mahalle halkı katıldı.

Tekke Zeybekler Camii İmam-Hatibi Mustafa Bayar’ın sunumuyla gerçekleştirilen programda, Merkez Hastane Camii İmam-Hatibi Necdet Yeral Kur’an-ı Kerim okudu. Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Günenç ve Aşağıoba Kargıcak Camii İmam-Hatibi Emsal Meral’in söylediği ilahilerden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bir konuşma yaptı ve: Öyle ümit ediyorum ki mabetlerimize yapılan minareler ile, camilerimizin etki alanı hem maddi hem de manevi olarak genişleyecek ve mahallemizin dini hayatı bereketlenecektir şeklinde duygularını ifade etti. Başta minareyi yaptıran hayırsever aile olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Program sonunda katılanlara etli pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Son Güncelleme ( Thursday, 12 March 2015 )