Gençlik Çalıştayı PDF Yazdır E-posta
Friday, 27 February 2015

GENÇLİK HİZMETLERİNİ GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI

İlçe Müftülüğümüzde, Gençlik Hizmetlerini geliştirmek, camilerle gençlerin kaynaşmasını temin etmek ve gençliğin beklentilerini tespit edip o beklentileri karşılamak maksadıyla bir çalıştay gerçekleştirildi.

25 Şubat tarihinde, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında, Müftülük Kütüphanesinde tertip edilen çalıştaya Proje koordinatörleri Ahmet Akkaya ve Bekir Ay’la beraber bölge koordinatörü Din Görevlileri katıldı.

Çalıştayda, gündemdeki konularla birlikte bölge koordinatörlerinin istek ve teklifleri değerlendirildi. Önümüzdeki bir aylık süreçte yapılacak işler karara bağlandı.

Koordinatörler tarafından, bu projenin hayata geçmesiyle, daha önce var olan gençlik hizmetlerinin, daha organize ve derli toplu hale geldiği ve yeni bir heyecan meydana getirdiği ifade edildi.