Kadınlara Yönelik İrşat PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 24 February 2015

İLÇEMİZDE KADINLARA YÖNELİK İRŞAT PROGRAMLARI

İlçemiz Camilerinde kadınlara yönelik irşat programları devam ediyor. Yapılan 3 aylık programlar çerçevesinde Kur’an Kursu öğreticilerimiz, kadınlarla camilerde buluşarak belirlene konularda sohbet ediyorlar.

İlçemiz Camilerinde Kur’an Kursu Öğreticilerimiz tarafındanyapılan irşat programları, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, İl İrşat Kurulunca belirlenen konularda ve katılımcıların ihtiyaç duyduğu konularda sohbetler yapılmaktadır.

İrşat programlarına katılan Kur’an Kursu öğreticileri; bu tür programların katılımcı kadınlar tarafından takdir gördüğünü söylediler.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da konu ile ilgili olarak; Camilerimizin kadın cemaatimize de tahsis edilmesi pek çok bereketleri de beraberinde getirmektedir dedi ve bu programlar vesilesiyle kadınlarımızın bilgilenmesinin yanında tanışması, bilişmesi ve kaynaşması sağlandığını sözlerine ekledi.