Kardeş Kurslar PDF Yazdır E-posta
Thursday, 19 February 2015

İLÇEMİZDEKİ KARDEŞ KURSLARDAN ORTAK PROGRAM

İlçemiz Selimiye Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri, Akkuyu Kur’an Kursunu ziyaret ederek ortak bir program gerçekleştirdiler.

Programda, Selimiye Kur’an Kursu Öğreticisi Meral Almaz’ın, Ailede Mutlu Olmanın Esasları konulu sohbetinden sonra, her iki Kur’an Kursunun öğrencileri Yasin ve Mülk surelerini okudular. Yine Öğrenciler ilahiler söylediler. Akkuyu Kur’an Kursu Öğreticisi Kadriye Doğan’ın duasıyla program sona erdi.

Ev sahibi Kur’an Kursunun misafirlerine ikramının ardından, tekrar buluşmak temennileriyle program tamamlandı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Kardeş Kurslar vasıtasıyla, toplumumuzda dayanışma, kaynaşma ve kardeşlik bilincini yaygınlaştırmak istiyoruz dedi. Bu tür programların çok verimli ve bereketli olduğunu, tanışmaya, kaynaşmaya ve yeni arkadaşlık ve dostluklara vesile olduğu için çok önemsediklerini sözlerine ekledi.