Kadınlarla Hasbıhal PDF Yazdır E-posta
Tuesday, 17 February 2015

BELEK EL SANATLARI MERKEZİNDE KADINLARLA HASBİHAL

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Belek El Sanatları Merkezindeki kursiyer ve davetlilerle bir araya geldi ve “Değerlerimiz” konusunda onlarla hasbihal etti.

Serik Belediyesinin desteğiyle hizmet veren Belek El Sanatları Kursunda, Öğretici Nurel Üçok nezaretinde çalışan kursiyerler, 17 Şubat Salı günü, Tanışma ve Sevgi Günü temalı bir gün düzenlediler ve İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da bu güne, konuşmacı olarak eşi Atiye Karakuşla birlikte iştirak etti.

Programa Belediye Başkanı eşi Hayrunisa Çalık, Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Serkan Karasu, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Zülfiye Baş, Belediye Özel Kalem Müdiresi Emel Demir ve davetliler katıldı.

İlçe Müftümüz yaptığı konuşmada, Allah’ın en muhteşem eserlerinden olan insanoğlunun yaratılış güzelliklerini, hikmetlerini ve Rabbimizin fıtratımıza lütfettiği değerlerden bahsetti. Bu değerleri önemsemek, geliştirmek ve davranışlarımızın esası yapmak gerektiği üzerinde durdu.

Programın sonunda Kurs Öğreticisi İlçe Müftümüze kursiyerlerin el emeği olan boyama tepsi hediye etti. Program hatıra fotoğrafıyla sona erdi.