Kız Meslekte Değerler Eğitimi PDF Yazdır E-posta
Monday, 16 February 2015

İLÇEMİZ KIZ MESLEK LİSESİNDE DEĞERLER EĞİTİMİ

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş Değerler Eğitimi Programları çerçevesinde, Kız Meslek Lisesi Öğrencileriyle bir araya geldi. Yardımlaşma ve İşbirliği konusunun işlendiği toplantıda, Na’t ve İlahi okundu.

Kız Meslek Lisesi Öğretmenlerinden Bekir Yıldız’ın sunumuyla başlayan programda Okul Müdiresi Mümine Aydın ve Okul Öğretmenleri de hazır bulundu. Öğrencilerin Na’t ve İlahi okumasından sonra kürsüye gelen İlçe Müftümüz; bu programla bir araya gelmemize vesile olan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başladı ve Allah’ın bizlere bir takım değerler lütfettiğini, insanoğlunun hayatı boyunca bu değerleri kullanarak bir ömür sürmesi gerektiğini anlattı.

Allah’ın yaratılışımızı farklı kıldığı ve bu farklılıkların ahenkli bir hayata kapı araladığını örneklerle ifade etti. Bu farklılığın bir sonucu olarak bir birimize ihtiyacımızın olacağını ve yardımlaşmamız gerektiğini söyledi. Bu duygularla yapılan tüm dayanışmaların bizim lehimize olan iyilikler olduğunu ve bizi Allah’a yaklaştıracağını belirtti. Soru cevap bölümüyle program sona erdi.

Programın sonunda Okul Müdiresi tarafından İlçe Müftümüze plaket takdim edildi.