Sabah Namazı Buluşmaları PDF Yazdır E-posta
Thursday, 12 February 2015

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

İlçemiz camilerinde “sabah namazında dua ve zikirde buluşma” etkinlikleri artarak devam ediyor. Belek, Kadriye,Hastane, Süleymanağa,Yukarıkocayatak Camilerinde ve son olarak 12 Şubat Perşembe sabahı Kozağacı Camiinde kadın, erkek, gençler ve çocuklardan oluşan geniş bir katılımla sabah namazı eda edildi.

Kozağacı Camii İmam-Hatibi Atila Tosun’un organizesiyle,12 Şubat Perşembe Sabahı Kozağacı Camiinde yapılan sabah namazı buluşması programına İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, çevre mahalle Camii İmam-Hatipleri ve mahalle halkı katıldı.

Sabah namazından önce çevre Din Görevlileri Yasin-i Şerif okudular. Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in sabah namazını kıldırmasının ardından,Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek zikri şerif okudu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un Affedici Olmak konusunda yaptığı konuşmanın akabinde, Yukarı Kocayatak Azaplar Camii İmam-Hatibi Arif Özbek, ŞatırlıAkmezar Camii İmam Hatibi Rıdvan Güvenç ve Abdurrahmanlar Camii İmam-Hatibi İsa Karasu Kur’an-ı Kerim okudular ve İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile program sona erdi.

Çıkışta hayırseverlerin hazırladığı kahvaltı ikram edildi.