Eğitim Kursu PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 11 February 2015

İLÇEMİZ DİN GÖREVLİLERİ EĞİTİME ÖNEM VERİYOR

İlçe Müftülüğümüz, Din Görevlilerine yönelik olarak Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Kursu düzenledi. Kurs, 9 Şubat Pazartesi günü Abdurrahmanlar Zümrüt Kur’an Kursunda başladı.

Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan ve İmam-Hatiplerden oluşan 17 kişilik bir gurup, Kur’an’ı daha güzel okuyabilmek için, Hastane Camii İmam-Hatibi Necdet Yeral’in nezaretinde eğitime başladılar. 9 Şubat 2015 Pazartesi günü Abdurrahmanlar Zümrüt Kur’an Kursunda başlayan kursa, Abdurrahmanlar bölgesinde görev yapan ve tamamı gönüllülerden oluşan İmam-Hatipler katıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ve Şube Müdürü Mustafa Güner kursun ilk gününde görevlilerimizi ziyaret ederek onlara başarılar dilediler. Kursun bereketlere vesile olacağı inancını ifade eden İlçe Müftümüz, kursun, Kur’an’ı güzel okumakla beraber O’nu güzelce yaşamaya da vesile olması temennilerini de ilettiği ziyaretinde, gönüllü olarak kursa katılan Din Görevlilerini ve öğreticilerini kutladı.