Yetim Projesi PDF Yazdır E-posta
Thursday, 29 January 2015

YETİM PROJESİ KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI

İl Müftülüğümüz tarafından uygulamaya konulan, “Her Caminin ve Kur’an Kursunun İki Yetimi Olsun” projesi ile ilgili olarak, proje koordinatörlerinin katıldığı toplantı 28 Ocak Çarşamba günü, Müftülük Kütüphanesinde yapıldı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un başkanlığında yapılan toplantıya, projeden sorumlu genel koordinatör Hüseyin Karanfil ile bölge koordinatörleri katıldı.

Her bölgenin kendi görev alanlarındaki, ilkokul ve ortaokul öğrencisi olan yetim ve öksüzleri belirlemeleriyle başlayacak olan proje kapsamında, Cami ve Kur’an Kurslarının katkılarıyla bir kaynak havuzu oluşturuldu.

Belirlenen yetimlerin muhtaçlık durumuna göre öncelikler belirlenerek, onlara yalnız olmadıkları hissettirilecek ve yetimlerle Cami ve Kur’an Kurslarının kardeşliği tesis edilecek.