Umrecilere Seminer Uğurlama PDF Yazdır E-posta
Friday, 23 January 2015

UMRECİLERE SEMİNER VE UĞURLAMA

İlçemizden Diyanet İşleri Başkanlığımızın organizesi ile umreye gidecek olan umrecilere müftülüğümüz toplantı salonunda seminer ve merkez caminde de uğurlama töreni düzenlendi.

İlçemizden umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek umreciler için seminer düzenlendi. Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner tarafından verilen seminere İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş da katılarak kısa bir konuşma yaptı ve kutsal iklimin yolcularına hayırlı ve bereketli yolculuklar diledi.

Aynı gün ikindi namazına müteakip Merkez Camiinde umreciler için Uğurlama Töreni düzenlendi. İkindi namazını kıldıran Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek Kur’anı Kerim okudu ve ilahiler söyledi. Tekbir, telbiye ve tehlillerin ardından Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner umre ibadeti ve önemi hakkında konuşma ve dua yaptı. Umreye gidecek olanlar, cemaatle ayrı ayrı helalleştikten sonra program sona erdi.

Son Güncelleme ( Thursday, 29 January 2015 )