Vuslat Camii Temeli Atıldı PDF Yazdır E-posta
Friday, 23 January 2015

VUSLAT CAMİİNİN TEMELİ ATILDI

İlçemiz otogar mevkiinde yapılması planlanan Vuslat Camiinin 23 Ocak Cuma günü Cuma Namazının ardından temel atma töreni yapıldı.

Temel atma törenine İlçe Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş, Milli Eğitim Müdürü Halim İzgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Özen, Esnaf Odası Başkanları, çevre cami görevlileri cami dernek başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek’in okuduğu Kuran-ı Kerim ile başlayan programda İlçe Müftümüz Dr. Abdülkadir Karakuş bir konuşma yaptı. Konuşmalarında yapılacak camii hakkında bilgi veren İlçe Müftümüz, yapılacak olan bu caminin hem bireysel hayatımızı hem de toplumsal hayatımızın bereketlenmesine vesile olmasını diledi ve ardından dua yaptı. İş makinasının butonuna besmeleyle ve hayırlı olması temennisiyle basarak çalışmaları başlattı.