Gençler Hatimlerde Buluşuyor PDF Yazdır E-posta
Friday, 23 January 2015

GENÇLER HATİMLERDE BULUŞUYOR

Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi Ahmet Akkaya’nın öncülüğünde düzenlenen haftalık hatim programlarından sonuncusu 22 Ocak Perşembe akşamı Yatsı Namazı sonrası yapıldı.

Programa İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner ve Gençlik Kulübü koordinatörlerinden Hüseyin Karataş da katıldı.

Yatsı namazını Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner kıldırdı. Namazın ardından İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş;  Kur’an-ı Kerim okumanın ve Kur’an temalı buluşmaların önemi hakkında konuşma yaptı. İlçe Müftümüz konuşmalarında Peygamber Efendimizin; “Allah katında insanların en hayırlısı Kur’anı öğrenen ve öğretendir” Hadis-i Şerifini hatırlatarak bu çerçevede sohbet etti.

Okunan kısa surelerin ardından İlçe Müftümüzün yaptığı duaya, cemaat aminleri ile iştirak ettiler. Çıkışta çeşitli ikramlar yapıldı.

Son Güncelleme ( Friday, 23 January 2015 )