Gençlerle Mahalle Sohbetleri PDF Yazdır E-posta
Thursday, 22 January 2015

GENÇLERLE MAHALLE SOHBETLERİ

Merkez Mahallesi Gençleri 21 Ocak Çarşamba akşamı Merkez Nur Kur’an Kursunda bir araya geldiler. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, gençlerle sohbet etti.

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Kulübü koordinatörleri Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi Ahmet Akkaya ve Hacıveli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş’ın da katıldığı programda, Kur’an-ı Kerim’den ayetler okundu. Akabinde gençlere güzel ahlaktan bahseden İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş; iyi yerlerde bulunmak gerektiğini, iyi yerlerde bulunulduğu zaman rahmet yağmurlarından orada bulunan herkesin istifade edeceğini söyledi.

Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi Ahmet Akkaya’nın okuduğu Kuran-ı Kerim’in ardından Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek keman eşliğinde ilahi söyledi ve dua yaptı.

Sohbetten memnuniyetlerini ifade eden gençler, bu buluşmaların daha sık yapılmasını istediler.