Gençlik Hizmetleri Çalıştayı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 21 January 2015

GENÇLİK HİZMETLERİ ÇALIŞTAYI

İlçemiz Gençlik Kulübü koordinatörleri, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş başkanlığında bir araya gelerek, Gençlik Kulübümüzün faaliyetlerini planladılar.

Gençlik Kulübü koordinatörleri, 20 Ocak Salı günü Müftülük Kütüphanesinde, bir yol haritası oluşturmak ve koordinatörlerin kendi guruplarıyla üretecekleri hizmetleri belirlemek üzere bir araya geldiler.

Gençlerle iletişim yollarının, caminin ilgi alanında olan gençler vasıtasıyla yeni guruplara ulaşmanın konuşulduğu çalıştayda, karakter eğitimi teknikleri de görüşüldü.

Gençlere Dini Bilgilerin Öğretilmesi, Kur’an Eğitimi, İlmihal Bilgilerinin Güncellenmesi, Haftalık Sohbetler, Camilerde Yapılacak Programlar başlıklarıyla tespit edilen konularda uygulamaya başlanılması kararıyla toplantı sona erdi.