Gençlik Sabah Namazlarında PDF Yazdır E-posta
Friday, 16 January 2015

GENÇLİK SABAH NAMAZLARINDA BULUŞUYOR

İlçemiz Merkez Camiinde 16 Ocak Cuma günü sabah namazında Gençlikle namaz, dua ve zikirde buluşma programı düzenlendi. Karanlıkların aydınlığa evirildiği vakitte, gönüllerin iman nuruyla buluşması duasına hep birlikte âminlerle eşlik edildi.

Kalabalık bir cemaatle kılınan sabah namazını, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in kıldırmasının ardından, Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek Zikri Şerif okudu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş kısa bir konuşma yaptı ve konuşmasında;Allah yarattığı her şeyi görüp gözetmekte ve koruyup kollamaktadır. Onların ihtiyacı olan her şeyi bilmektedir. Hayatın devam etmesi için gerekli şartları en güzel şekilde hazırladığı gibi, maneviyatımızı besleyecek olan ihtiyaçlarımızı da gönderdiği peygamberleri vasıtasıyla bildirmiştir dedi. Seher vaktindeki bu buluşmamızın maneviyatımızı besleyecek donanımları elde etmemize zemin olması temennileriyle konuşmasını tamamladı.

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, İlçe Müftümüzün yaptığı dua ile program sona erdi. Çıkışta sabah namazına iştirak eden herkese gençlerin hazırladığı kahvaltı ikram edildi.

Son Güncelleme ( Friday, 16 January 2015 )