Müftülük Gençlik Kulübü PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 14 January 2015

MÜFTÜLÜK GENÇLİK KULÜBÜ

İlçe Müftülüğümüz gençlere daha kolay ulaşabilmek, gençler için hazırlanacak programları yürütmek ve onlarla birlikte ortak programlar yapmak üzere bir komisyon oluşturdu. Bu komisyon ilk toplantısını 14 Ocak Çarşamba günü Müftülük Kütüphanesinde yaptı.

Toplantıya İlçe Müftümüz Dr. Abdulkdir Karakuş, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner, Aksu Müftülüğü Gençlik Projesi Koordinatörü İmam-Hatip Hakan Dinç, Dikmen Camii İmam-Hatibi Bekir Ay, Selimiye Camii İmam-Hatibi Galip Aksay, Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi Ahmet Akkaya ve Hacıveli Camii İmam-Hatibi Hüseyin Karataş katıldı.

Orta Mahalle Camii İmam-Hatibi Ahmet Akkaya’nın koordinatör olarak seçildiği toplantıda, Gençlik Kulübünün yapılanması ile ilgili planlamalar yapıldı. Serik Müftülüğü Gençlik Kulübü olarak organize olmak için, önümüzdeki günlerde toplanmak üzere dağıldı.

Son Güncelleme ( Wednesday, 14 January 2015 )