Sabah Namazı Buluşması PDF Yazdır E-posta
Monday, 12 January 2015

BELEK GENÇLERİ SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

İlçemiz Belek Mahallesi gençleri, Geç Kalma Genç Gel çağrısına uyarak Sabah Namazı Buluşmasında bir araya geldi. 12 Ocak Pazartesi günü düzenlenen programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da namaz sonrası gençlerle hasbihal etti.

Belek Cami İmam-Hatibi Mehmet Çomak ve Müezzin-Kayyım Esat Mahmut Karakuş’un öncülüğüyle, Sabah Namazı Gençlik Buluşması Programı düzenlendi.

Program Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in Sabah namazını kıldırması ile başladı. Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek’in okuduğu zikr-i şeriften sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş kısa bir konuşma yaptı. Cami ve gençliğin önemine değinen İlçe Müftümüz, hiçbir gölgenin olmadığı kıyamet gününde Allah’ın bir kısım kullarını kendi arşının gölgesinde gölgelendireceğini bunlardan bir tanesinin gönlü camilere bağlı olanlar, bir tanesinin de Allah’a ibadetten zevk ve lezzet alan gençler olduğu Hadis-i Şerifini hatırlattı.

Fatih Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım, Belek Mecekler Camii İmam-Hatibi Muhammet Necati Kaban, Belek Camii İmam-Hatibi Mehmet Çomak ve Belek Camii Müezzin Kayyımı Esat Mahmut Karakuş Kuran-ı Kerim okudular. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş okunan Hatmi Şeriflerin duasını yaptı.

Program sonunda cami içerisinde hayırseverlerin hazırladığı kahvaltı ikram edildi.