Hatimle Sabah Namazı PDF Yazdır E-posta
Saturday, 10 January 2015

CUMALI MERKEZ CAMİİNDE HATİMLE SABAH NAMAZI

Sabah namazlarının hatimle kılındığı Cumalı Merkez Camiinde, hatmin tamamlanmasıyla 10 Ocak Cumartesi günü Sabah Namazı Buluşması programı düzenlendi.

Cumalı Merkez Camii İmam-Hatibi Nimet Pala’nın sabah namazlarını hatimle kıldırması neticesinde tamamlanan hatmin duası yapıldı. Sabah namazının eda edilmesinin ardından Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek zikr-i şerif okudu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş kısa bir konuşma yaparak hafızlığın önemine vurgu yaptı. Allah’ın Kur’an-ı biz indirdik onu koruyacak olan biziz buyruğunu hatırlattı ve: Müslümanlar bu buyruğa uyarak ezberledikleri Kur’an-ı her alanda yaşatmış ve namazlarını hatimle eda etmişlerdir dedi. Müslümanların Kur’an-ı gönülden gönle aktararak bugüne kadar bir harfinin bile değişmeden gelmesindeki katkılarını hatırlattı. Sonra da, seher vaktinin bir hatırası olmak üzere, kısaca Araf Suresi 199. ayetinin tefsirini yaptı.

Hastane Camii İmam-Hatibi NejdetYeral’ın okuduğu aşr-ı şerifin ardından, Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner Hatim Duası yaptı.

Program, katılanlara kahvaltı ikramı ile sona erdi.

Son Güncelleme ( Saturday, 10 January 2015 )