Müftüler Toplantısı Serik'te PDF Yazdır E-posta
Friday, 09 January 2015

MÜFTÜLER TOPLANTISI SERİK’TE

Antalya’da görev yapan Müftüler, 8 Ocak 2015 Perşembe günü, İl Müftüsü Osman Artan başkanlığında ilçemizde bir araya geldiler. Belek Regnum Otelde yapılan toplantıya, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş ev sahipliği yaptı.

Müftülükler arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak ve bilgi alış verişinde bulunmak gayesiyle her ay mutat olarak yapılan toplantıların bu ayki ev sahipliğini İlçe Müftülüğümüz üstlendi.

Saat 10.00 da başlayan toplantı, Belek’te RegnumCaryaResortOtelde yapıldı. Tüm İlçe Müftü veya vekillerinin katıldığı, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Keser ve İl İnsan Kaynakları Şube Müdürü Süleyman Akgün ve İlçemiz Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in de hazır bulunduğu toplantıya İl Müftümüz Osman Artan başkanlık etti. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un selamlama ve ilçeyi tanıtımını içeren konuşmasından sonra,  Din Hizmetlerinin kalitesinin artırılmasına yönelik ortak projeler üzerinde duruldu.

Otelde yenen öğle yemeğinin ardından toplantı sona erdi.