Zümrüt Camiinde Konferans PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 07 January 2015

KADINLARA ABDURRAHMANLAR ZÜMRÜT CAMİİNDE KONFERANS

İlçemiz, Abdurrahmanlar, Gebiz, Tekke Zeybekler ve Tekke Kur’an Kursları öğretici ve öğrencileri Abdurrahmanlar Zümrüt Camiinde 7 Ocak Çarşamba günü saat 10.00 da bir araya gelerek ortak bir programda buluştular. Programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bir konferans verdi.

Kur’an Kurslarımız kardeşlik bilinciyle Abdurrahmanlar Zümrüt Camiinde buluştular. Cami İmam-Hatibi Mehmet Karaca, Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Demirbilek ve öğrencilerinin ev sahipliğinde, Gebiz Kur’an Kursu Öğreticisi Nagihan Abak, Tekke Zeybekler Kur’an Kursu Öğreticisi Belgin Safa, Tekke Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma Özen ve öğrencilerinin birlikteliğiyle ortak bir program yaptılar. Programa çevre camilerin Din Görevlileri de destek verdiler.

Abdurrahmanlar Zümrüt Camii İmam- Hatibi Mehmet Karaca’nın sunumuyla gerçekleştirilen programda, Akmezar Camii İmam-Hatibi Rıdvan Güvenç ve Abdurrahmanlar Merkez Camii İmam-Hatibi İsa Karasu Kur’an-ı Kerim, Tekke Zeybekler Camii İmam-Hatibi Mustafa Bayar ve Çıtlıklı Camii İmam-Hatibi Ali Kanat ilahi okudular.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da, Maneviyatımızı Tazelemek konulu konferansını takdim ettikten sonra okunan hatimlerin duasını yaptılar.

Memnuniyetlerin ifade edildiği programın sonunda tüm misafirlere etli pide, tatlı ve çay ikram edildi.