Kandil Coşkusu PDF Yazdır E-posta
Saturday, 03 January 2015

MEVLİT KANDİLİ COŞKUSU CAMİLERİ ŞENLENDİRDİ

Mevlit Kandili İlçemiz camilerinde düzenlenen programlarla idrak edildi. Merkez Camii en kalabalık akşamlarından birini daha yaşadı. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un vaazı ve çoğunluğu gençlerden oluşan cemaatiyle Merkez Camiinde, kandil bereketi yaşandı.

Merkez Camiinde kalabalık bir cemaatin katıldığı programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, yatsı namazı öncesi Mevlid-i Nebi ve Sünnete Tabi Olmak konulu vaazından sonra Yatsı namazını kıldırdı.

Yatsı namazının ardından, güzel sesleriyle Merkez Camii İmam-Hatibi İsmail Erkek, Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet Altınay, Hastane Camii İmam-Hatibi Necdet Yeral ve Sarıabalı Vezirağa Camii İmam-Hatibi Keramettin Eren, Kur’an-ı Kerim, Mevlidi Şerif, ilahi ve kasideler okudular.

Program sonunda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un içten ve samimi duygularla yaptığı duaya, kadın-erkek tüm cemaat âminleriyle iştirak ettiler.

Program çıkışı katılanlara kandil simidi dağıtıldı.

Son Güncelleme ( Saturday, 03 January 2015 )