Zikir ve Dua Buluşması PDF Yazdır E-posta
Friday, 02 January 2015

YILIN İLK ZİKİR VE DUA BULUŞMASI BELEK KADRİYE CAMİİNDE YAPILDI

2 Ocak 2015 Cuma günü Mevlit Kandili sabahı, Kadriye Camiinde sabah namazında zikir ve dua buluşması gerçekleştirildi. Namazdan sonra çoğunluğu gençlerden oluşan cemaate İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş hitabetti.

Müftülük Şube Müdürü Mustafa Güner’in kıldırdığı sabah namazından sonra, Kadriye Camii Müezzin-Kayyımı Ramazan Çakmak tarafından zikr-i şerif okundu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş tarafından yapılanMevlit Kandili ve Hz. Peygambere Ümmet Olmak konulu sohbetin ardından Belek Camii İmam-Hatibi Mehmet Çomak, Dikmen Camii İmam-Hatibi Bekir Ay, Fatih Camii İmam-Hatibi Süleyman Yıldırım, Belek Camii Müezzin-Kayyımı Esat Mahmut Karakuş, Dinler Bahçesi Cami Rehberi Sonay Yıldırım ve Kadriye Yeni Cami İmam-Hatibi Emin Şen tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş’un yaptığı duadan sonra, cemaatin hep birlikte yaptığı kahvaltı ile program sona erdi.

Son Güncelleme ( Friday, 02 January 2015 )