Kurslardan Kandil Porogramı PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 31 December 2014

KARDEŞ KURSLARDAN MEVLİT KANDİLİ PROGRAMI

Karadayı, Kosatlar ve Akçaalan Kur’an Kursu öğretici ve öğrencilerinin birlikteliğiyle Karadayı Kur’an Kursunda Mevlit Kandili dolayısıyla bir program düzenlendi. Programda, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bir konferans verdi.

Karadayı, Kosatlar ve Akçaalan Kur’an Kursları, oluşturdukları kardeşlik çerçevesinde Karadayı Kur’an Kursunda bir araya gelerek Mevlit Kandili programı düzenlediler.

Karadayı Kur’an Kursu Öğreticisi Behiye Gelmez’in sunumuyla başlayan programda Kosatlar Kur’an Kursu Öğreticisi Cemile Oğuz Aşr-ı Şerif okudu. İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Peygamberimiz ve Örnek Kişiliği konusunda öğrencilerle sohbet etti. Sohbetin ardından Akçaalan Kur’an Kursu Öğreticisi Emine Şatıroğlu’nun yaptığı dua ve ilahilerle devam eden programın sonunda katılımcılara tavuklu pilav ve tatlı ikram edildi.

Öğrencilerin bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti söz ve davranışlarına yansıttıkları program yeniden buluşma temennileriyle sona erdi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 31 December 2014 )