İmam-Hatip Ortaokulunda PDF Yazdır E-posta
Wednesday, 31 December 2014

İMAM-HATİP ORTAOKULUNDA DEĞERLER EĞİTİMİ

İlçemiz İmam-Hatip Ortaokulunda Değerler Eğitimi çerçevesinde bir program düzenlendi. Programda, İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş bir konferans verdi.

Okul Müdürü Rahmi Merdun’un nezaretinde, Rehber Öğretici, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Değerler Eğitimi programı gerçekleştirildi. Programda İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş, Selamlaşma, Teşekkür Etme, Özür Dileme ve Saygı konularında öğrencilerle hasbihal etti.

Bu buluşmayı gerçekleştiren Okul Müdürü ve Öğretmenlere teşekkürle söze başlayan İlçe Müftümüz, öğrencilerle tanışmaya çok önem verdiğini ifade etti ve bu tür programlarda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen programın sonunda soru-cevap bölümüne de yer verildi.

Son Güncelleme ( Wednesday, 31 December 2014 )