Umrecilerin Aşıları Yapıldı PDF Yazdır E-posta
Thursday, 25 December 2014

UMRECİLERİN AŞILARI SERİK MÜFTÜLÜĞÜNDE YAPILDI

Umre ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan vatandaşlara ve görevlilere aşıları İlçe Müftülük Toplantı Salonunda yapıldı.

Serik İlçe Toplum Sağlık Merkezi görevlileri, Serik’ten umreye gidecek olan vatandaşlarımızın umre dönemi için soğuk zincir ortamında getirtilen Menenjit ve Oral Polio aşılarını yaptı.

Kutsal topraklarda yaşanan sıcak hava nedeniyle Menenjit ve Çocuk Felci hastalığına yakalanma riskine karşı değişik tur ve tarihlerde Umreye gidecek olan 30 umreciye ve kafilede görev alacak görevlilere aşılar,  24 Aralık Çarşamba Günü saat 10.00’da Serik Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı.

Serik’ten Umre İbadeti için gidecek olan vatandaşların bu hastalıklara yakalanmaması için aşılama çalışmalarının yapıldığını ifade edenİlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş; Umreye gidecek vatandaşların sağlıklarını korumak açısından aşılanmanın önemli olduğunu beyan etti ve umrecilere şifa dileklerini iletti.Aşı yaptıramayan umrecilerimizin ise Serik İlçe Toplum Sağlığı Merkezinde aşılarını yaptırabileceklerini ifade etti.