Kardeşlik ve Kaynaşma PDF Yazdır E-posta
Thursday, 25 December 2014

KUR’AN KURSLARI ARASINDA KARDEŞLİK VE KAYNAŞMA

İlçemiz Eminceler Kur’an Kursunda 23 Aralık Salı günü Eminceler, Belek ve Kadriye Kur’an Kurslarının öğretici ve öğrencilerinin katılımıyla birlik ve kaynaşma günü adıyla özel bir program düzenlendi.

Kur’an Kursları öğretici ve öğrencilerinin tanışıp kaynaşması ve birlik ve beraberliğinin pekişmesi amacıyla yapılan programda, Eminceler Kur’an Kursu öğreticisi Fatma Karataş Kur’anı Kerim okudu ve açılış konuşması yaptı. Belek Kur’an Kursu öğreticisi Ayşenur Şen Dua ve Önemini anlattı. Program Kur’an Kursu öğrencilerinin okuduğu ilahilerle devam etti. Kadriye Kur’an Kursu öğreticisi Azize Bilir ise, program sonunda dua yaptı.

İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş da: “Bu tür programlarla hem öğreticilerimiz hem de öğrencilerimiz ve halkımız arasındaki kardeşlik bağlarını güçlendirmek istiyoruz. Temenni ederim ki, okunan Kur’an’ın ve yapılan güzel sohbetlerin bereketiyle bu programlardan oluşan güzellikler tüm vatandaşlarımız arasında neşvü nema bulur” diyerek duygularını dile getirdi.

Eminceler Kur’an Kursu öğrencilerinin hazırladığı ikramların sunumuyla program sona erdi.