Kur'an Kursları Töngüşlüde PDF Yazdır E-posta
Saturday, 20 December 2014

KARDEŞ KUR’AN KURSLARI TÖNGÜŞLÜ’DE TOPLANDI

Aşağıoba Kur’an Kursu Öğretici ve öğrencileri Töngüşlü Kur’an Kursunda toplanarak özel bir program icra ettiler. Programa konuşmacı olarak İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş katıldı.

Töngüşlü Kur’an Kursu Öğreticisi Hatice Atak’ın davetiyle gerçekleşen ortak programa Aşağıoba Kur’an Kursu Öğreticisi Hasibe Gökalp ve öğrencileri iştirak ederek, kardeş Kurslarına önemli bir ziyaret gerçekleştirdiler. Kur’an Kursu Öğreticilerinin ve öğrencilerin okuduğu aşrı şeriflerden sonra İlçe Müftümüz Dr. Abdulkadir Karakuş konferans verdi. Hayatımızı Anlamlandırmak başlıklı konferansın sonunda Kur’an Kurslarında okunan hatimlerin duası yine İlçe Müftümüz tarafından yapıldı.

Yapılan hatim duasına hep birlikte âminlerle katılmanın ardından, Kursun başarılı öğrencilerine öğreticilerin hazırladığı hediyeler, İlçe Müftümüz tarafından takdim edildi.

Programın sonunda tüm katılanlara, ev sahibi Kur’an Kursu öğrencilerinin hazırladığı börek ve tatlılar ikram edildi.

Son Güncelleme ( Monday, 22 December 2014 )